storing-melden

 

Al meer dan 50 jaar dè loodgieter voor Badhoevedorp en omstreken

wintercheck

Winter check

Zorgeloos de winter warm door

Als UNETO-VNI installateur controlleren wij, de cv-ketel en geven na het onderhoud de sticker Gecontroleerd af. Zo weet u dat u het komende seizoen weer kunt vertrouwen op uw verwarming. En het is meteen een geheugensteuntje voor de onderhoudsbeurt van volgend jaar.

Energiezuinig:

De UNETO-VNI installateur die uw cv-ketel onderhoudt zorgt ervoor dat de veiligheid van u en uw gezin gewaarborgd is. Daarnaast besteedt de UNETO-VNI installateur aandacht aan de afstelling van uw cv-ketel. Zo beschikt u niet alleen over een veilige cv-ketel, maar stookt u ook energiezuiniger.
Periodiek onderhoud is de eenvoudigste manier om uw energierekening laag te houden.

Vervanging van de CV-ketel:

Hoe goed onderhouden ook, een verwarmingsketel gaat zo'n 12 à 15 jaar mee. Daarna is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Want hoe ouder de ketel wordt, hoe meer kans u loopt onverwachte storingen, dat onderdelen het onverwachts zullen begeven en dat u voor hoge kosten komen te staan.

Bespaartips:

1. Onderhoud aan de verwarmingsketel
Een jaarlijkse onderhoudsbeurt door een UNETO-VNI installateur zorgt voor probleemloos stoken. De installateur controleert de werking van de ketel en vervangt onderdelen die aan vervanging toe zijn. Zo blijft de ketel ook de komende winter zijn werk optimaal doen.

2. Snel warm water
Bij een ketel die op zolder hangt, kan het soms wel een minuut duren voor het water uit de keukenkraan heet wordt. Een boiler in de loze ruimte in het keukenkastje zorgt ervoor dat u ook hier snel warm water heeft. Niet allen comfortabel, maar ook energiezuinig. Ze zijn bovendien eenvoudig te installeren.

3. Zonneboiler
Meestal wordt energie opgewekt uit gas of stroom. Maar ook de zon levert energie, zelfs op bewolkte dagen. Een zonneboiler verwarmt het water in een zonnecollector op het dak en levert warm water om te douchen of voor de verwarming van uw woning. Uw cv-ketel maakt daardoor minder uren, dat scheelt fors in de energiekosten.

4. Ontluchten en bijvullen
Controleer zelf regelmatig of de verwarmingsketel nog op de voorgeschreven druk staat. Die vindt u in de handleiding die u bij de CV-ketel heeft ontvangen. Vul de ketel op tijd bij en ontlucht de radiatoren regelmatig.

Meer weten over de wintercheck?

Bedrijfsnaam
Geslacht *
Maak uw keuze
Naam *
Ongeldige invoer
Adres *
Ongeldige invoer
Postcode *
Ongeldige invoer

   

Voornaam *
U dient minimaal 1 voornaam in te vullen
Geboorte datum
Ongeldige invoer
Huisnummer *
Ongeldige invoer
Woonplaats *
Ongeldige invoer

Telefoon *
Onjuiste of onvolledige invoer!
E mailadres *
Onjuiste of onvolledige invoer!
Opmerking of vraag
Om u vraag snel te kunnen afhandelen, verzoeken wij u deze kort en krachtig te omschrijven en zo nodig toe te lichten.
Voer de code in * Voer de code in   Ververs
Onjuist probeer het nogmaals

Mobiel nr *
Onjuiste of onvolledige invoer!
Gevonden via *
U dient 1 keuze te maken!